Nog 6 nachtjes - Reisverslag uit Den Helder, Nederland van Elianne - WaarBenJij.nu Nog 6 nachtjes - Reisverslag uit Den Helder, Nederland van Elianne - WaarBenJij.nu

Nog 6 nachtjes

Door: Elianne

Blijf op de hoogte en volg Elianne

04 Augustus 2009 | Nederland, Den Helder

Het is bijna zover nog 6 nachtjes en dan gaan we op vakantie naar Amerika! Dit keer blijf ik niet zo lang weg, namelijk maar een maandje. Samen met Ronald, Erik en Martijn gaan we een (zelfgemaakte) rondreis maken. We gaan eerst naar Oshkosh (3 uur rijden van Chicago) waar we een pathfinders kamp bij zullen wonen (van de kerk) met 30.000 mensen, waaronder 2000 uit het buitenland! Daar zijn nog meer Nederlanders. Voor meer info: http://www.adventistyouth.org/cts/
Daarna gaan we nog naar San Francisco en Las Vegas. Onderweg zullen we een aantal National Parks bezoeken. Via deze site houd ik jullie op de hoogte van onze avonturen. Wil je dit niet dan kan je jezelf afmelden of het mij laten weten, dan haal ik je van de mailinglijst af.

• 04 Augustus 2009 - 20:45

Franklin:

Hartstikke mooi naar het
    land waar alles groot en bijzonder is het land van
    een veel belovende PresidentBarack Obama.wij gaan jou zeker volgen.Groetjes,
    Franklin/Elisabeth

• 10 Augustus 2009 - 11:19

Wendy:

Hebben je net gedag gezegt.. meteen alweer iets vergeten hahaha.. maar alles is goed gekomen..
    heeeeeel veel plezier met de boys!!!!
    en geniet van alless.. koop je lekker arm ;)
    dikke kus
    wennepen

• 11 Augustus 2009 - 10:56

Je Pa:

hoi Elianne ,je smsje ontvangen, van morgen dat is nacht bij jou daar . veel plezier en geniet er maar lekker van . xx
    en grt. aan ronald erik en martijn